Sisäänrakennettu formieditori ja prosessinhallinta vastauksille

Järjestätkö tilaisuuksia joihin ihmiset ilmoittautuvat? Tai luotko kyselyjä, joilla keräät tietoa käyttäjiltä? Socool CMS antaa sinun luoda formeja ilman ohjelmointia. Formien tietokannat generoituvat automaattisesti. Vastaus- ja notifikaatiosähköpostit voi räätälöidä. Selaa vastauksia ja anna niille prosessiesi mukainen status.

image description

Teitkö virheen?
Älä huoli, ota pari askelta taakse päin.

Kun muokkaat enemmän, teet todennäköisemmin pienen virheen aina välillä. Sen lisäksi, että Socoolissa on kumoa/toista-toiminto, sisältää se aikajanan menneille tapahtumille. Joka sivulla on oma historiansa, jonka avulla voit hypätä ajassa taakse päin näkemään miltä sivu ennen näytti ja tarvittaessa palauttamaan sisällön.

image description

Analytiikka sellaisena kuin sen haluat

Socool antaa sinulle parhaat Google Analytics:sta. Päätä ensiksi mikä tieto on sinulle olennaista, niin näet mitkä sivun pärjäävät hyvin, hankintamittarit ja saavutetut tavoitteet. Tarvittaessa kaikki loput Google Analytics:n toiminnot ovat yhden klikkauksen päässä.

image description

Esikatsele suosituilla mobiililaitteilla

Kaikki Socool sivustot ovat responsiivisia – mukautuvat pienemmille näytöille. Erillistä mobiilisivustoa ei tarvita, mikä on myös parempi hakukoneita, kuten Googlea, ajatellen. Socool CMS:llä näet välittömästi miltä sivustosi näyttää laitteilla kuten iPad, iPhone ja Samsung Galaxy.

image description

Sisäinen ohje tekee erillistä manuaaleista tarpeettomia

Jotta saat hyppylähdön monien toimintojen käyttöön, Socool CMS:ssä on sisäänrakennettu ohje.Erillistä manuaalia ei tarvita, kun sisäinen ohje mukautuu siihen mitä teet ja ohjaa sinua joka askeleella.

image description

Löydä neula heinäsuovasta

Mitkä ovat viimeisimmät muutokset? Haluatko löytää tietyn sivun? Millä sivuilla tietty sana esiintyy sisällössä? Mitä muokkasin viimeksi? Socoolilla voit paitsi hakea sivuja, niin myös suodattaa ajan, sivupohjan, statuksen tai muokkaajan perusteella.

image description

Sisäänrakennetut elementit tekevät sisällöstäsi herkullisemman

image description

Hakukoneoptimoitu

Socool parantaa hakukone näkyvyyttä SEO-ystävällisillä osoitteilla, joita voit muokata vapaasti. Voit auttaa hakukoneita löytämään sivuja tarjoamalla metadataa kuten otsikoita, kuvauksia ja asiasanoja, tai estää hakukoneita löytämästä sivua. Jos sivu on vaihtanut osoittettaan, Uudelleenohjaus URL -kenttään voit syöttää vanhan URL:n, minkä toivot johdattavan tälle sivulle.

image description

Numerot, jotka huomataan

Onko sinulla numeroita, jotka haluavat löydettävän? Socool auttaa visualisoimaan tietoa kaavioilla, joita voit vapaasti sijoittaa sisältöön. Kaaviot sisältävät mm. pylväs (ja viiva), pinoutuvat pylväät ja piirakkakaavion, jotka kaikki on suunniteltu sopimaan yhteen verkkosivusi tyylin kanssa.

image description

Täysi kontrolli HTML-koodiin

Riippumatta mitä elementtiä editoit, sinulla on aina nopea pääsy HTML-koodiin, jos sinun tarvitsee tehdä omia muokkauksia. Koodinäkymä on elementtikohtainen – näyttää valitun elementin koodin. Jos tarvitsen koko sivun koodia, se on vain yhden klikkauksen päässä.

image description

Valitse haluamasi työkalut

Ota käyttöön sosiaalisen median suosikki työkalusi tai minkä tahansa muun komponentin, mitä sinun verkkopalvelusi tarjoaa. Työkalusi sähköpostikampanjaan voi jakaa saman jäsentietokannan verkkosivun kanssa, ja voit luoda HTML-sähköpostin jo Socoolissa. Valitse verkkokauppa-, blogi- tai foorumialusta, joka sopii sinulle parhaiten ja me pidämme huolen, että se sopii yhteen muuun sivustosi kanssa – käyttäjä pysyy yhdellä sivustolla. Täysi pääsy kolmannen osapuolen tuotteeseen voidaan tarvittaessa tuoda Socoolin aloitusvalikkoon.

image description

Hukattu, löydetty ja palautettu

Jos huomaat hukanneesi sivun, se saattaa löytyä roskakorista. Siellä voit esikatsella poistettuja sivuja, ja jos löydät etsimäsi, voit palauttaa sen. Roskakorista voi myös palauttaa kansion kaikkine sisältöineen, pitäen rakenteen ennallaan.

image description

Käyttäjät ja oikeudet

Voit päättää kenellä on oikeus julkaista uutisia, kuva saa muokata sivuston rakennetta ja kuka näkee formien vastaukset. Luo oikeuksien mukaiset käyttäjäryhmät ja valitse niihin käyttäjät. Yksittäinen käyttäjä voi kuulua useampaan eri käyttäjäryhmään.

image description